Consultanţă Astropsihologică
La fel cum mecanismul meteorologic este declanşat şi influenţat de nenumărate câmpuri solare, lunare şi planetare de energie, de pe Pământ şi din interiorul lui, la fel se întâmplă şi cu mecanismele manifestărilor voastre personale, emoţiile, sentimentele, atitudinile, percepţiile.
Trăiţi experienţa anotimpurilor voastre personale împreună cu schimbările lor concomitente, cât şi situaţii periodice excepţionale.
Modelul interior de vreme cosmică al fiecăruia e posibil să nu fie acelaşi cu cel exterior. De acea individul ia de multe ori decizii ce par contradictorii cu ceea ce i se cere din partea familiei şi a societăţii.
Modelul astrologic al fiecăruia arată cum este el construit în raport cu macrocosmosul.
CE E SUS E ŞI JOS.         

‘PRECUM ÎN CER AŞA ŞI PE PĂMÂNT’!
... citeste
Feng Shui şi Aromoterapia
Ne învaţă să ne deplasăm odată cu fluxul, pentru a fi fericiţi. Cu cât sunteţi mai fericiţi şi mai împliniţi cu atât sunt mai fericiţi şi cei din preajma voastră.
Parfumul este un instrument încântător şi util în procesul de expansiune personală. Alchimia parfumurilor este uniunea dintre ştiinţă şi magie, ea amplifică schimbările pe care Feng Shui le aduce în viaţa voastră.

... citeste
Numerologia
Arată care sunt motivaţiile voastre, vă pune în lumină talentele, vă face să vedeţi cum sunteţi privit de cei din jur. Utilizarea limbajului cifrelor ajută la îmbunătăţirea calităţii vieţii atât spiritual, emoţional, mental cât şi material.
“ Aveţi cumva pasărea albastră“, întrebăm cu toţii şi o căutăm, uneori toată viaţa, deşi ea se află în casă de la bun început. Pasărea albastră este simbolul fericirii. Numerologia, ca şi astrologia vă ajută să găsiţi pasărea albastră, pe care deja o aveţi. Uneori în viaţă ne simţim ca într-un aeroport, nu ştim încotro s-o luăm dar studiind numerele care ne guvernează, putem afla încotro ne îndreptăm.

... citeste
INVAŢĂ SĂ TRĂIEŞTI !
Mesaj trimis de Arhanghelul Mihail

Bucură-te şi mulţumeşte neincetat pentru că ştii că trăieşti veşnic! Bucură-te de fiecare zi in parte, trăind din plin fiecare clipă! Nu te gândi nici la trecut, nici la viitor, acceptă, cu simplitate, că viaţa este veşnică şi n-are nici inceput, nici sfârşit.
Dar dacă vei şti să fii ca un copil, liber şi vesel, viaţa va fi mereu un izvor de încântare pentru tine. Vreau să crezi in viaţă şi să trăieşti din plin!
Dacă vei rămâne in sfera strâmtă a eu-lui tău lumesc şi iţi va fi frică să îi depăşeşti limitele, să testezi viaţa, nu vei ajunge la nici un rezultat şi nu vei putea să descoperi mâna Divinităţii in toate câte se intamplă. Să nu iţi fie teamă de nimic; aminteşte-ţi că Eu Sunt cu tine intotdeauna şi te voi conduce pas cu pas!
Acordează-te, găseşte-ţi tonul care ţi-e specific si fă-l să sune tare şi limpede, căci faci parte din orchestra acestei vieţi.! Trebuie să-ţi cânţi nota


... citeste