MASAJ
Masajul este prelucrarea metodica si sistematica a partilor moi ale corpului uman prin mijloace manuale si/sau instrumente, in scop de intretinere a sanatatii si bunei functionari a organismului dar si pentru prevenirea unor
tulburari functionale si pentru tratarea unor afectiuni organice si functionale, a unor traumatisme ale aparatului locomotor, a recuperarii unor sechele posttraumatice.
Masajul reprezenta o metoda de baza in medicina recuperatorie, sportiva si preventiva.
Masajul MANUAL este cea mai veche si eficienta forma de prelucrare a tesuturilor moi, datorita proprietatii mainii, care este calda, mobila, sensibila si abila.
KINETOTERAPIE
Kinetoterapia - terapia prin miscare - se utilizeaza in recuperarea sistemului muscular, a tendoanelor si articulatiilor. In afectiunile sistemului nervos central deficitul motor este mult mai complex datorita dereglarii activitatii neuro-motorii ce se instsleaza la diferite etaje de integrare si control.
Kinetoterapia reprezenta in aceste situatii mijlocul therapeutic cel mai eficient.
Combinatia optima īntre masaj si kinetoterapie, in functie de situatia care se impune, reprezenta baza terapiei in recuperarea neuromotorie.
Oferim servicii de masaj facial, intretinere, recuperare, anticelulitic, atāt general cat si partial precum si kinetoterapie la domiciliul clientului.
Minimum de sedinte necesare in orice problema este de 10 sedinte.
Preturi avantajoase si flexibile.
Contactati-ne prin e-mail.